itulau_fanua

tala fou

Su'esu'e le togafiti fa'ataulāitu o le pa'u o le yucca: ose sao taua ile fafaga manu ma mea'ai fagafao

I le maketi o mea'ai fagafao ma manu fagafao i aso nei, o le pa'u o le yucca, o se fa'aopoopoga taua o mea'ai, o lo'o faasolosolo malie ona maua e tagata le gauai ma le fiafia.E le gata o le Yucca powder e mauoa i meaʻai, e iai foʻi faʻamanuiaga eseese e iai se aafiaga lelei i le soifua maloloina, tuputupu aʻe ma le atinaʻeina o manu.O lenei tusiga o le a faʻamatalaina le aoga o le falaoamata yucca ma tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga o lona sao taua i fafaga manu ma meaʻai fagafao.

1. Fa'amanuiaga ole Yucca Powder

a.Mauoa i meaʻai
O le pa'u Yucca e mauoa i polotini, vaitamini, minerale ma isi mea'ai ma o se puna o porotini maualuga.E mauoa i amino acids, aemaise le lysine ma le threonine, lea e taua tele i le tuputupu aʻe, atinaʻe ma le puipuiga o manu.

a

e.Fa'aleleia le ga'ina ma le fa'amago
O le paʻu o le Yucca e mauoa i le cellulose ma enzymes, lea e mafai ona faʻaleleia ai le gaogao ma le faʻaogaina o manu, faʻaleleia le soifua maloloina o le intestinal, ma faʻaitiitia ai le tupu mai o faʻamaʻi pipisi.

i.Faʻaleleia le faʻamaʻi faʻamaʻi
O mea aoga i totonu o le paʻu o le yucca o loʻo i ai le antioxidant, anti-inflammatory ma antibacterial effects, lea e mafai ona faʻaleleia ai le faʻamaʻi o manu ma faʻaitiitia ai le tupu mai o faʻamaʻi.

2. Le taua o le paʻu yucca i meaʻai manu

e

a.Faʻateleina le tuputupu aʻe ma le atinaʻe
O le faʻaopoopoina o se aofaʻi talafeagai o le paʻu o le yucca i meaʻai manu e mafai ona faʻaleleia le taua o meaʻai o meaʻai, faʻaleleia le tuputupu aʻe ma le atinaʻeina o manu, faʻapuupuu le taamilosaga gaʻo, ma faʻaleleia lelei le faʻaleleia.

e.Faʻaleleia le faʻaogaina o meaʻai
O enzymes o loʻo i totonu o le paʻu yucca e mafai ona fesoasoani i manu e sili atu ona eli ma mitiia meaʻai i meaʻai, faʻaleleia le faʻaogaina o meaʻai ma faʻaitiitia otaota fafaga.

i.Fa'aleleia le lelei o oloa
E ala i le faʻaopoopoina o le paʻu o le yucca, ua faʻaleleia atili le lelei o maso ma le tofo o aano o manu, faʻaleleia le lelei o meaʻai ma faʻateleina le tauvaga maketi.

Mo se faʻataʻitaʻiga: I totonu o pisinisi puaa, o nisi faifaatoʻaga na faʻaopoopoina le paʻu o le yucca i le fafaga ma iloa ai o le tuputupu aʻe o puaa na matua faʻavavevaveina, o aano o manufasi na sili atu ona vaivai, ma le soifua maloloina o puaa na faʻaleleia atili, lea na mafua ai le au faifaatoaga. ' Ua fa'aleleia atili fa'amanuiaga tau tamaoaiga.

3. Le taua o le paʻu o le yucca i meaʻai fagafao

i

a.Fa'aleleia le puipuiga o fagafao
O le fa'aopoopoina o le pauta o le yucca i mea'ai fagafao e mafai ona fa'aleleia atili ai le puipuiga o lau fagafao, fa'aitiitia ai le ono maua i fa'ama'i, ma fa'alautele ai le ola o lau fagafao.

e.Faʻaleleia le lelei o lauulu
O mea'ai i totonu o le pa'u yucca e mafai ona fesoasoani e fa'aleleia atili le lelei o lau fagafao, fa'alelei ma vaivai ma fa'aitiitia ai le gau o lauulu.

i.Fa'aleleia le ga'ina ma le fa'amago
O le fa'aopoopoina o le pa'u o le yucca i mea'ai fagafao e mafai ona fa'aolaina ai le ga'ina ma le fa'amalieina o fagafao, fa'aleleia le soifua maloloina o le manava, ma fa'aitiitia ai le tupu mai o fa'ama'i fa'ama'i.

Mo se fa'ata'ita'iga: o nisi ituaiga mea'ai fagafao ua fa'aopoopoina le pauta yucca i le latou gaosiga.Ina ua maeʻa se taimi o le fafagaina, ua matua faʻaleleia le lelei o le lauulu o le fagafao, faʻaitiitia faʻafitauli o le digestive system, ma faʻaleleia le soifua maloloina atoa o le fagafao, lea na talia lelei e tagata e ana fagafao..

Aotelega: I le avea ai o se faʻaopoopoga meaʻai taua, o le paʻu o le yucca e iai sona sao taua i meaʻai manu ma meaʻai fagafao.E le gata e mauoa i meaʻai, e iai foʻi le tele o mea aoga ma e iai sona aafiaga lelei i le soifua maloloina, tuputupu aʻe ma le atinaʻeina o manu.Ou te talitonu a sili atu le gauai atu o tagata i fagafao ma le soifua maloloina o manu, o le yucca pauta o le a sili atu ona faʻaaogaina ma faʻalauiloaina i le lumanaʻi.


Taimi meli: Iul-12-2024

Su'esu'ega mo Pricelist

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.
su'esu'e nei