itulau_fanua

tala fou

O le maketi mo Sophora Japonica buds o le a tumau i le 2024

图片 1
图片 2

1. Fa'amatalaga autu o fuga Sophora japonica

O fuga mago o le sē akerise, o le legume, e taʻua o le pi.O locust bean e salalau lautele i itulagi eseese, aemaise lava i Hebei, Shandong, Henan, Anhui, Jiangsu, Liaoning, Shanxi, Shaanxi ma isi nofoaga.Amo i latou, Quanzhou i Guangxi; Around Shanxi Wanrong, Wenxi ma Xiaxian; Siosiomia Linyi, Shandong; O le vaega o Funiu Mountain i le Itumalo o Henan o le nofoaga autu o le gaosiga o fale.

I le taumafanafana, o fuga o fugalaau e leʻi fuga mai e seleseleina ma taʻua o "Huaimi"; A fuga fuga, ona seleseleina lea ma taʻua o "Huai Hua". A maeʻa le seleselega, aveese lala, ogalaau, ma mea leaga mai le. fugalaau, ma mago i le taimi.Fa'aaoga mata, falai, po'o falai malala.O fuga o Sophora japonica ei ai a'afiaga o le toto malulu, taofi le toto, fa'amama le ate ma fa'amamāina afi. , metrorrhagia ma metrostaxis, hematemesis, epistaxis, mata mumu ona o le vevela o le ate, ulu ma niniva.

O le elemene autu o le Sophora japonica o le rutin, lea e mafai ona faatumauina le tetee masani o capillaries ma toe faʻafoʻisia le elasticity o capillaries ua faʻateleina le vaivai ma le toto; I le taimi nei, o le troxerutin, lea e faia mai le masani ma isi vailaʻau, e faʻaaogaina lautele i togafitiga. ma le puipuia o faʻamaʻi cardiovascular ma cerebrovascular. I le faʻaopoopoga i le faʻaogaina o vailaʻau, e mafai foi ona faʻaogaina le Sophora japonica buds e aveese mai ai pigments faʻanatura mo faʻamoemoega eseese e pei o meaʻai, fefiloi lanu, ie, lomitusi ma vali, ma pepa.Ole fa'atauga fa'aletausaga o lo'o mautu ile 6000-6500 tone.

2. Le tau fa'asolopito o Sophora japonica

Sophora japonica o se ituaiga laʻititi, o lea e faʻaitiitia ai le gauai mai tagata faʻatau vailaʻau.E masani lava ona fa'atautaia e le au fai pisinisi umi, o lona uiga o le tau o le Sophora japonica e fa'atatau i le tu'uina atu ma le mana'oga i le maketi.

I le 2011, o le aofaʻi fou o le faʻatauga o Sophora japonica na faʻatupulaia e tusa ma le 40% pe a faʻatusatusa i le 2010, lea na faʻaosofia ai le naunau o le au faifaatoaga e aoina;O le aofa'i fou o uta i le 2012 na si'itia i le tusa ma le 20% pe a fa'atusatusa i le 2011. O le fa'aauau pea o le si'itia o le sapalai o oloa na mafua ai le fa'aitiitia o le maketi.

I le 2013-2014, e ui ina le lelei le maketi o le se akerise e pei o tausaga ua mavae, ae na toe maua se suiga puupuu ona o le lamala ma le faaitiitia o le gaosiga, faapea ai ma le tele o i latou o loʻo umia le faʻamoemoe mo le lumanaʻi maketi.

I le 2015, sa i ai se aofaiga tele o se akerise fou gaosiga, ma o le tau na amata ona paʻu malie, mai le tusa ma le 40 yuan aʻo leʻi gaosia i le 35 yuan, 30 yuan, 25 yuan, ma le 23 yuan;

I le taimi o le gaosiga i le 2016, o le tau o fatu o se akerise ua toe paʻu i le 17 yuan.Ona o le pa'u tele o le tau, na talitonu le pule o le fale fa'atauga e maualalo le lamatiaga ma amata ai ona fa'atau i se aofaiga tele.Ona o le leai o se malosi fa'atau moni i totonu o le maketi ma tulaga tau maketi le mafanafana, o le tele o oloa e iu lava ina taofia e tagata fa'atau.

E ui ina sa i ai le siitaga o le tau o Sophora japonica i le 2019, ona o le tele o vaega o gaosiga ma le lisi o totoe o oloa tuai, ina ua maeʻa le siʻitia o tau puupuu, sa leai se manaʻoga moni, ma toe paʻu le maketi. , faʻamautu ile tusa ma le 20 yuan.

I le 2021, i le vaitaimi o le gaosiga o laau o le akerise, o timuga faifaipea i le tele o eria na faʻaititia saʻo ai le fua o laau o le sē akerise i le sili atu ma le afa.E oo lava i se akerise ua seleseleina e leaga lanu ona o aso timuga soo.O le taumafaina o oloa tuai, faatasi ai ma le faaitiitia o oloa fou, ua mafua ai le siitia pea o le maketi.Ona o le eseese o uiga lelei, o le tau o fatu o se akerise e tumau pea i le 50-55 yuan.
I le 2022, o le maketi mo Sophora japonica araisa na tumau pea i le tusa ma le 36 yuan/kg i le amataga o le gaosiga, ae a o faasolosolo malie le gaosiga, na pa'ū le tau i le tusa ma le 30 yuan/kg.I le tulaga mulimuli ane, o le tau o oloa maualuga na siitia i le 40 yuan/kg.O lenei tausaga, o le lua vaitau laau o le sē akerise i Shanxi ua faʻaititia le gaosiga, ma o le maketi o loʻo tumau pea ile 30-40 yuan/kg.O le tausaga nei, o le maketi o pi se akerise faatoa amata ona atiaʻe, ma tau e tusa ma le 20-24 yuan/kg.O le tau maketi o Sophora japonica e aʻafia i mea e pei o le gaosiga o le gaosiga, faʻatauga maketi, ma le faʻaaogaina, e mafua ai suiga i le tau o le tau.?

I le 2023, ona o le maualalo o le vevela i le tautotogo o lenei tausaga, o le fua o fualaʻau fua i nisi o vaega o gaosiga e matua maualalo lava, e mafua ai le maualuga o le gauai mai le au faʻatau tau fou, faʻalelei sapalai ma faʻatau, ma le maketi o oloa tuʻufaʻatasia e siitia mai le 30 yuan i le 35. yuan.E talitonu le tele o pisinisi o le a avea le gaosiga o fatu o se akerise ma nofoaga vevela i le maketi i lenei tausaga.Ae faatasi ai ma le tatalaina o se vaitau fou o le gaosiga ma le lisi tele o oloa fou, o le tau sili ona maualuga o oloa faʻatonutonuina maketi na siitia i le va o le 36-38 yuan, sosoo ai ma le toso i tua.I le taimi nei, o le tau o oloa faʻatonutonuina maketi e tusa ma le 32 yuan.

图片 3

E tusa ai ma le lipoti a Huaxia Medicinal Materials Network ia Iulai 8, 2024, e leai se suiga tele i le tau o Sophora japonica buds.O le tau o laau o le sē akerise lua-taimi i Ruicheng County, Yuncheng City, Shanxi Province e tusa ma le 11 yuan, ma o le tau o laau o sē akerise e tasi le vaitau e tusa ma le 14 yuan
E tusa ai ma faʻamatalaga ia Iuni 30, o le tau o le sophora japonica bud o loʻo faʻatautaia maketi.O le tau o le sophora japonica bud atoa e 17 yuan i le kilokalama, ae o le tau o le sophora japonica bud ma ulu uliuli poʻo le araisa uliuli e faʻalagolago i oloa.
O le An'guo Traditional Chinese Medicine Market News ia Iuni 26th na taʻua ai o le Sophora japonica buds o se ituaiga laʻititi ma e laʻititi le manaʻoga maketi.Talu ai nei, o oloa fou na lisi tasi i le isi, ae o le malosi faʻatau a le au faʻatau oloa e le malosi, ma le sapalai e le o televave.O le tulaga tau maketi o lo'o tumau pea.
Ole tulaga ole maketi ole Hebei Anguo Medicinal Materials Market ia Iulai 9 na faʻaalia ai o le tau o Sophora japonica buds e tusa ma le 20 yuan i le kilokalama i le taimi o le gaosiga fou.

I se aotelega, o le tau o le Sophora japonica buds o le a tumau pea i le 2024 atoa, e aunoa ma se faʻaopoopoga taua pe faʻaititia. .

Oloa Fa'atatau:
Rutin Quercetin, Troxerutin, Luteolin, Isoquercetin.


Taimi meli: Iul-19-2024

Su'esu'ega mo Pricelist

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.
su'esu'e nei